fbpx
 

Celebracions d’Aniversari

Feliç Aniversari!

El lloc perfecte

No saps on celebrar el teu aniversari? Legend és el lloc perfecte! A més de tenir un lloc fantàstic, t’ajudem amb tots els detalls perquè la teva festa d’aniversari sigui llegendària!

 

Un aniversari és una ocasió especial i, com a tal, no es pot celebrar en qualsevol lloc. Per sort, el Legend no és un lloc qualsevol. Un aniversari llegendari necessita un lloc llegendari. Al Legend t’oferim la possibilitat de celebrar un aniversari fet a la teva mida. Contacta amb nosaltres i preparem l’espai per adaptar-nos a les necessitats particulars de la celebració. Tens alguna petició especial? Fes-nos-la arribar i nosaltres la farem realitat.

 

A partir de 15€ per persona preparem un pica-pica i, a partir d’aquí, marxant uns cubates, unes birres… el que necessiteu, vaja. Quan celebres un aniversari vols que l’ambient sigui especial per gaudir d’una bona experiència amb les persones que més estimes. Com sabem que sou gent llegendària, volem oferir-vos un espai a la vostra mida. Per a nosaltres, el Legend és un espai especial, carregat d’una mística inexplicable que converteix qualsevol tarda o nit en un record inesborrable. Cada instant és especial si estàs al lloc adequat amb les persones adequades. Nosaltres posem el lloc i el nostre equipàs; vosaltres, la màgia.

L’aniversari d’una persona llegendària és una ocasió especial i volem compartir-la amb tu. Tant si es tracta del teu aniversari com si és el d’una persona propera, no li preparis qualsevol festa. Ofereix-li la possibilitat de celebrar un aniversari que estigui a la seva altura en un lloc on de veritat càpiguen tots els instants de felicitat que vols passar amb ell/ella. El Legend és un lloc on està terminantment prohibit no divertir-se i passar-ho bé és quasi una obligació. Si ja has estat amb nosaltres, saps de què estem parlant. Una bona festa ha de tenir bona gent, bon menjar, bona beguda i, sobretot, bon ambient. Deixa’ns que ens encarreguem de tot i gaudeix de la celebració que mereixes. Celebra al Legend i gaudeix d’una festa llegendària.

Contacta amb nosaltres i ens posem a organitzar-ho tot!