fbpx
 

Cartes

Volem que Legend sigui casa vostra i per això us oferim qualsevol cosa que pugueu necessitar per passar una tarda o una nit llegendària amb la millor companyia. Uns còctels i alguna cosa per picar per començar la nit? Cap problema!

 

Legend no és com qualsevol altre pub. Legend és l’ambient que creen les persones que cada tarda i cada nit ens acompanyen. Una mística especial que només es pot aconseguir gràcies a persones que, com tu, volen passar una estona agradable, amb bona música i bona companyia. Gaudir d’un instant de felicitat amb els teus, amb un còctel a la mà i gaudint d’una bona pizza pot semblar senzill, però són aquests moments els que fan la diferència si estàs al lloc indicat i amb les persones indicades.

Legend no és com qualsevol altre pub. Legend és l’ambient que creen lese cada tarda i cada nit ens acompanyen. Una mística especial

que només es pot aconseguir gràcies a persones que, com tu, volen passar

una estona agradable, amb bona música i bona companyia. Gaudir d’un

instant de felicitat amb els teus, amb un còctel a la mà i gaudint d’una bona

pizza pot semblar senzill, però són aquests moments els que fan la

diferència si estàs al lloc indicat i amb les persones indicades

És per això que volem que Legend s’ompli de persones com tu. Ens encanta la bona gent perquè és la que crea ambients especials. Si vols, pots formar part de la família Legend. Les nostres portes sempre estaran obertes per a gent que ens ajudi a continuar sent un lloc de referència del bon rotllo.


Dóna un cop d’ull a la nostra carta de còctels i al nostre menú per picar. Si veus alguna cosa que t’agradi (segur que sí), memoritza-la i demana-la quan vinguis a veure’ns. Mojito, caipirinha, caipiroska, pinya colada o San Francisco mentre gaudeixes d’un entrepà de truita de patata, de béicon amb formatge, de pollastre o una de les vuit pizzes que oferim. Es pot demanar més?